CAF - Световен дарителски симпозиум - фокус България

CAF - Световен дарителски симпозиум - фокус България

event iconСъбитие: хибридно, на живо с публика

time iconКога: 09 ноември 2021 г. от 11:00 - 19:00 ч. UTC+02

translation iconЕзик: български и английски

host iconДомакини: BCause: в помощ на благотворителността

location iconМясто на провеждане: Ивент 2020, НДК

share icon1Място на излъчване: fb-страницата на BCause, Сайта на CAF - New York и YouTube

Eксперти от 10 държави ще споделят опит в продължение на 19 часа в излъчване на живо в 9 часови зони.
Фондация BCause e домакин на национална конференция, посветена на дарителството и корпоративната социална отговорност, която се проведе на 9 ноември в София.
Събитието е част от единствен по рода си международен симпозиум за дарителство и корпоративна социална отговорност, домакин на който ще бъдат членовете от мрежата на Charities Aid Foundation от Австралия, Бразилия, Индия, Южна Африка, Русия, Великобритания, САЩ, Канада, Турция и България.
Всички срещи са излъчвани на живо на английски език и с превод на езика на съответната държава. Достъпът е безплатен след задължителна регистрация през сайта на събитието.
https://www.bcause.bg/razvitie-na…/symposium-bg-2021.html
Българската конференция включва 4 сесии с фокус върху България с участието на компании и неправителствени организации с устойчиви и иновативни социални програми, и дарители от българската диаспора в Европа и САЩ.
Основни теми на конференцията в България са: Бъдещето на дарителството след КОВИД-19, Дарителство през граница: от и за България, Ангажиране на служители в България в социални каузи, Партньорства с неправителствени организации.
Фондация BCause оповести резултатите от две дарителски проучвания - "Дарителство и социални програми на фирми и служителите им по време на пандемията" и "Дарителски практики и нагласи на българите, живеещи в чужбина".
Цялата програма на българската конференция се заснема и предава на живо онлайн от Stream Event, дългогодишен партньор на BCause.