Медийна дискусия “Как говорим за дарителството?”

Медийна дискусия “Как говорим за дарителството?”

event iconСъбитие: хибридно, на живо

time iconКога: 11 март 2021 г. от 9:30 ч. UTC+02

translation iconЕзик: български

host iconДомакини: Асоциация на европейските журналисти - България and Български дарителски форум

location iconМясто на провеждане: Студиото на StreamEvent, София

share icon1Място на излъчване: едновременно във facebook страниците на в. Дневник, АЕЖ и БДФ

Български дарителски форум и Асоциацията на европейските журналисти - България Ви канят на медийна дискусия “Как говорим за дарителството?”
 
Пандемията промени всичко. Включително и дарителството. Как то е представено в медиите през изминалата година ще разберем от обстойния анализ на Български дарителски форум и компанията за анализ на данни “Персептика”. В разгара на предизборната кампания ще поговорим за отношенията между благотворителността и политическата реклама. Ще обсъдим и кои са трудните въпроси, когато отразяваме корпоративно дарителство.
 
Дискусията е подходяща за журналисти от национални и регионални медии. Освен възможност да научат най-новите данни за представянето на дарителството в България, както и какви са актуални тенденции, участниците ще могат да споделят и собствен опит.
 
Форумът ще се състои онлайн на 11 март от 9:30 до 11:00 ч. За участие е необходима предварителна регистрация тук: http://bit.ly/3qd5PKr
Запазете своето място сега!
Image
Image
Image
Image
 
Събитието се реализира в рамките на проект „Дарителство за промяна“, изпълняван от Български дарителски форум с финансовата подкрепа на фонд „Активни граждани България“ (activecitizensfund.bg) по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП). Цялата отговорност за съдържанието на поканата и програмата на срещата се носи от БДФ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на фонд „Активни граждани България“.